ПРОЕКТУВАННЯ ТА МОНТАЖ МЕРЕЖ

Структурована кабельна система (СКС) від LUXIT

Структурована кабельна система (СКС) – це нейронна мережа ІТ інфраструктури компанії. Від якості її розробки і створення залежить якість і стабільність роботи всієї ІТ системи. Фахівці LUXIT професійно розроблять і спроектують оптимальне рішення для Вашої компанії згідно з наданими вимогам, що дозволить забезпечити безперебійну роботу вашого бізнесу.

Локальна обчислювальна мережа (ЛОМ) від LUXIT

Локальна обчислювальна мережа (ЛОМ) – це мережа, призначена для передачі і обробки даних. Сьогодні неможливо уявити сучасну компанію без локальної обчислювальної мережі (LAN – Local Area Network, ЛВС). За допомогою ЛОМ з легкістю об’єднуються комп’ютери, IP-телефони, периферійні пристрої в загальну мережу.

 

Можливості мереж ЛВС і СКС

Середній та великий бізнес на сьогодні це досить складна мережа офісів, підструктур, відокремлених підрозділів, роздрібних точок які можуть знаходиться як в одному місті так за його межами і в інших країнах. Тому основним завданням є створити таку мережу, яка легко зможе об’єднати всі структури в один інформаційний простір.

Локальна кабельна і бездротова мережі є оптимальним і якісним рішенням для забезпечення єдиного інформаційного простору як вдома так і в офісі, підприємстві, магазині. Для реалізації мереж на великих площах і для великої кількості співробітників, застосовується технічно більш складна технологія побудови мережі така як СКС.

Що ми можемо запропонувати

  • Створення та реалізацію проекту структурної мережі,
  • Підбір і постачання оптимально відповідного обладнання під Ваші потреби,
  • Монтаж кросового обладнання, електромонтаж, прокладку кабелів,
  • Налаштування обладнання,
  • Введення в експлуатацію,
  • Тестування кабельних систем і устаткування,
  • Установка спеціалізованого ПЗ для забезпечення безпеки Вашої мережі.
  • Якщо у Вас залишилися питання, ми завжди готові вам допомогти!
    Александр, Менеджер

    Співпрацюючи з нами Ваші дані і важлива інформація компанії завжди будуть повністю конфіденційні. Ми це гарантуємо!

    Наша команда сертифікованих професіоналів завжди на зв'язку та готові надати допомогу в мінімальні терміни.

    Інноваційна система моніторингу, дозволяє завчасно побачити несправність та запобігти її, зберігаючи повну працездатність всіх систем та компанії в цілому.

    Маєте питання? Напишіть нам